Decontaminare soluri, amplasamente si instalatii industriale

Eliminare deseuri toxice si periculoase

Stiati ca...?
Molecula de PCB este scurta si grea, astfel uleiurile cu PCB penetreaza cu usurinta …

Celebrul pesticid DDT (diclor-difenil-tricloretan) in concentratii mici poate rezista …
Sulfura de carbon (CS2) este o substanta toxica, cu densitate mai mare ...

Poluantii organici persistenti (POP’s) au fost interzisi spre producere si comercializare din cauza ...
Vezi toata sectiunea »

SETCAR S.A. BRAILA - ROMANIA

Servicii


Decontaminare amplasamente si instalatii industriale

Decontaminare amplasamenteCu o experienta de peste 14 ani in rezolvarea cu succes de probleme de mediu din cele mai diverse, SETCAR a dezvoltat ca ramura principala de activitate decontaminarea instalatiilor industriale si amplasamentelor contaminate cu deseuri periculoase.
Afla detalii...

Decontaminare soluri

Decontaminare soluriSpre deosebire de lucrarile de decontaminare a unor instalatii industriale sau rezervoare, in cazul carora se pot identifica cu precizie, inca din faza de analiza, contaminantii si volumul de deseuri continut, in cazul lucrarilor de decontaminare a solurilor exista un grad ridicat de neprevazut.
Afla detalii...

Preluare deseuri, ambalare, transport ADR

Preluare deseuri periculoaseDeseurile periculoase se pot regasi la generator in diferite stari de agregare, fiind stocate in cele mai diverse moduri si locatii, necesitand astfel diferite modalitati de preluare.
Afla detalii...

Depozitare temporara deseuri periculoase

Depozitare deseuri periculoasePrin Autorizatia de Mediu nr. 207/12.12.2012, SETCAR a autorizat functionarea in cadrul Bazei de Neutralizare – Soseaua Viziru, km. 11, Braila, a 12 depozite pentru stocarea temporara a deseurilor periculoase.
Afla detalii...

Eliminare deseuri periculoase

Eliminare deseuri periculoaseAceasta ultima etapa, care incheie circuitul deseurilor, este de altfel cea mai importanta si reprezinta totalitatea metodelor si tratamentelor fizice, chimice si biologice aplicate deseurilor periculoase, care vizeaza atat eliminarea pericolelor si riscurilor potentiale asupra mediului si asupra starii de sanatate a populatiei, precum si reducerea volumului de deseuri.
Afla detalii...

Eliminare echipamente electrice cu PCB

Eliminare echipamente electrice cu PCBUn capitol distinct in cadrul activitatilor de eliminare deseuri periculoase este reprezentat de eliminarea echipamentelor electrice cu ulei cu continut de PCB.
Afla detalii...

Analize chimice

Analize chimiceLaboratorul propriu functioneaza conform standardului SR EN ISO/CEI 17025:2005, este acreditat RENAR, fiind amplasat in cadrul Bazei de Neutralizare SETCAR.
Afla detalii...

Preluare deseuri, ambalare, transport ADR

Eliminare echipamente electrice cu PCB

Analize chimice
Web Analytics